Hvordan passordbeskytte en side med 1 felles passord/brukernavn?

06.09.201909:54 Viktor Håkonsen

Svar: Legg inn en blokk, av typen "Password protection".

Blokken som publiseres, skal først avgrenses til å kun passordbeskytte noen sider. Gjør følgende:

• Høyreklikk på det aktuelle menypunktet, velg "Sett som seksjon". Når du nå publiserer blokken, så blir den gjeldene for denne sidne (og dens undersider).
  • Klikk på den grå linjen "Add custom global contents".
  • Velg "New block", og velg block typen "Password protection" og klikk på "Continue". Fyll ut de 4 tomme feltene og "Save". (Husk dette passordet)
  • Nå ligger blokken i listen over opprettede blokker. Klikk 1 gang på tittelen til blokken for å publisere den.

Nå gjelder det å teste. Logg ut av løsningen, og test. Sjekk også at eventuelle undersider er passordbeskyttet.