Motta kvitteringsmeldinger fra kontaktskjema

09.02.201918:44 Anne-Stine Gjervoldstad

Svar: Sjekk spam mappen. Og slå på CAPTCHA på kontaktskjemaet.

Kvitteringsmeldinger fra kontaktskjema kan gå i spamfilteret. Og kan også blir forkastet, slik at meldingen ikke en gang kommer frem til spam mappen i e-postklienten.

På mottatte kvitteringmeldinger, merk meldingene som "ikke spam".

Logg inn i WIPSFor å øke autentisiteten til e-posten, så hjelper det å skru på CAPTCHA på kontaktskjemaet på nettsiden. Gjør følgende:

• Klikk på "kontollpanelet" (tannhjul øverst til høyre),
  • Klikk på "Add-ons",
  • Klikk på "Google reCAPTCHA". Følg veiviseren (https://www.google.com/recaptcha/admin). Her velger du  reCAPTCHA v2, fyll inn domenenavnet. (f.eks seria.no)

Du får nå: Key, og Secret key.  Kopier dem, og lim dem inn i WIPS i skjembildet du kom fra.

Gå nå tilbake til nettsiden på siden kontaktskjemaet ligger:

• Klikk på "Edit contact form",
  • Klikk på "settings", skru på "Use captcha in contact form".