Hvordan kan booking gjøres på enkleste måte på nettsiden? Hva koster online booking?

09.02.201918:45 Anne-Stine Gjervoldstad

I sin enkleste form, kan du bruke et kontaktskjema på nettsiden til booking.

• Det sparer administrativ tid, da kunden leverer inn bestilling skriftlig (til sammenligning med f.eks over telefon). Du kan hente ut opplysningene til f.eks et regneark.
  • Kontaktskjemaet kan legge tilrett for at kunden får velge blant ferdige produktpakker. Det er forenkler både bestilling, og gjør det enkelere for kunden å bestemme seg for å kjøpe.
  • Legg også inn andre ting som kan leies ut, og få mersalg på f.eks "book kano", "book kjøleskap", "guide", bøket etc.

Enn online booking?

Om du skal ha betaling/transaksjon gjort automatisk, så innebærer det et mer omfattende oppsett. Løsningen trenger en avtale med bank/Visa/Mastercard. Dette øker igjen månedskostnaden, typisk 500-1000,-/mnd.

Oppsettet av ressursene/produktene som skal bookes, tar også tid å sette opp.

Alt i alt, så skal det litt volum til på bestillingene, før det lønner seg å også få online betaling inn i løsningen.