Se statistikk på nettsiden

Bruk Google Analytics

Google har mer info om dette her.

Gjør følgende:

• Logg inn på nettsiden.
  • Klikk på tannhjulet oppe til høyre, og åpne Kontrollpanelet.
  • Klikk på "add ons" -> "Google Analytics", og følg guiden.

Det du trenger å gjøre:

• Opprette en Gmail konto (det er helt ok at det er en privat konto).
    Kun en Gmail konto kan få lese/admin rettigheter til en Google Analytics konto
  • Opprett en Google Analytics konto, og få en Tracking kode.
    analytics.google.com
  • Gi også admintilgang til andre brukere. Hvis ikke kan det bli veldig tidkrevende for andre å få tilgang til dataene.
  • Legg inn Trackingkoden på nettsiden din.

Merk! Det kan ta noe tid før Google Analytics begynner å samle inn data.