Legge til HTML-kode på nettsiden

06.02.201915:51 Anne-Stine Gjervoldstad

Svar: Legg det inn med en Html-blokk

• Logg inn på nettsiden
  • På nettsiden, klikk på "add custom global contents".
  • Klikk på "New block", og velg blokk typen "Html blokk" og klikk på "Continue".
  • Fyll ut feltene i blokken. Her kan du legge inn html kode i Head, eller Body.
  • I innstillingen på blokken, klikk på "Advanced settings". Velg hvilke sider blokken skal være publisert på, og klikk på "Save".

Dersom blokken skal ligge på alle sider, så hopper du over dette punktet.

• Nå kommer du til oversikten over opprettede blokker. Klikk på blokken for å publisere den.
  • For å sjekke hvilken kode som kom ut på nettsiden. Så kan du Ctrl+høyreklikke og bruke "Vis rammekilde", her kan du bruke Ctrl+f, for å søke etter din kode.

NB! Dersom fins enklere måte å legge inn f.eks:

• Trackingkode til Google Analytics
  • Pixel