Legge til HTML-kode på nettsiden

Svar: Legg det inn med en Html-blokk

• Logg inn på nettsiden
  • På nettsiden, klikk på "add custom global contents".
  • Klikk på "New block", og velg blokk typen "Html blokk" og klikk på "Continue".
  • Fyll ut feltene i blokken. Her kan du legge inn html kode i Head, eller Body.
  • I innstillingen på blokken, klikk på "Advanced settings". Velg hvilke sider blokken skal være publisert på, og klikk på "Save".

• Nå kommer du til oversikten over opprettede blokker. Klikk på blokken for å publisere den.
  • Om du har en kode som ikke har noe synlig html. Så kan du sjekke at kode kom ut på nettsiden.
    Ctrl+høyreklikke og bruk "Vis rammekilde", her kan du bruke Ctrl+f, for å søke etter din kode.

NB! Dersom fins også enklere måte å legge inn f.eks:

• Trackingkode til Google Analytics
  • Pixel